Studentbal

Är det dags att planera studentbalen? Då är det första du bör göra att skriva en liten checklista. Vad behöver du fixa? Vad behöver du köpa? Hur ser kostnaderna ut? Och så vidare. Denna checklista innehåller de allra viktigaste sakerna du bör komma ihåg:

Studentbalen är en av de mest minnesvärda ögonblicken under det sista studieåret. Oavsett om du har en partner eller inte så får du inte missa balen. Detta är en dag då alla ska samlas och fira att det snart är över. Snart står ni med betygen i handen och studentmössan på huvudet. Snart är skoltiden ett minne blott och ni ger er ut på nya spännande äventyr! En del börjar jobba, andra väljer att plugga vidare. Någon kanske tar en liten paus och ger sig iväg för att se sig om i världen. Hur som helst kommer ni alla snart att blicka tillbaka på studenttiden och minnas att roligt ni hann med.

Trots att det är väldigt mycket plugg under det sista året så får man inte glömma bort att ha kul. Självklart vill man gå ut med bra betyg och det är viktigt att tänka på framtiden, men glöm inte att ha roligt under tiden. När ni blickar tillbaka på sista tiden i skolan ska ni göra det med ett leende på läpparna. Det värsta som finns är att ångra sig över saker man inte gjorde. Studentbalen är en sådan sak. Så vårt tips är: missa inte studentbalen!

Vad ska man ha på sig under studentbalen då? Något utöver det vanliga, absolut! Uppklätt ska det vara. För killarna är det kostym eller frack och skjorta som gäller. För tjejerna lyder dresskoden: balklänning. Både balklänning samt kostym/frack går att hyra om man inte vill köpa kläder som man endast kommer att bära en gång. Det går även att köpa riktigt snygga balkläder till budgetpriser eller i second hand. På internet hittar man det mesta. Går ni som par kan det vara kul att matcha sina kläder. Killen kan till exempel ha en näsduk som matchar färgen på tjejens klänning. Håret då? Detta är en viktig sak för tjejer, precis som sminket. Du går bara på studentbal en gång och därför tycker vi att du kan lyxa till det med ett salongbesök! Boka in hela tjejgänget och gör det hela till ett minnesvärt ögonblick och gör er snygga inför balen tillsammans.

Hur transporterar ni er till balen? Vill ni göra en Hollywood-entré och anlända i limousin? Samla ihop ett gäng och hyr transporten tillsammans så blir det inte särskilt dyrt. Att kliva ut på röda mattan tillsammans med dina bästa polare är något de flesta endast får uppleva once in a lifetime. Se till att göra en minnesvärd entré!

För att verkligen föreviga studentbalen är fotografering självklart ett måste! Ett alternativ är att samlas i en fotostudio innan balen eller varför inte hyra en fotograf som tar bilder under själva balen? Detta är en kväll som absolut bör dokumenteras för all framtid!

Nyttiga länkar:
www.Studentbal.com/

Välkommen

Välkommen till www.studenttider.n.nu.

Nyhetsbrev