Studentskyltar & studentplakat

När studenten närmar sig är det mycket som ska fixas. En av de allra viktigaste sakerna som du som förälder verkligen inte får glömma är studentskylten! När din nyblivna student springer ut och ser sin studentskylt så vet han eller hon att familjen och vännerna är där och väntar på att ta emot sin student. Att se sin alldeles egen studentskylt är en av de härligaste känslorna som finns. Minnen väcks till liv och glädjen bubblar. Att veta att man äntligen är klar med skolan och att nya äventyr väntar är helt magiskt. Så glöm inte studentskylten!

Men vilken typ av studentskylt ska man välja då? Ska man göra en egen skylt eller beställa en professionellt gjord skylt? Är man riktigt konstnärlig och tycker om att pyssla och vara kreativ så är en egengjord studentskylt ett utmärkt alternativ. Är man däremot inte så pysslig av sig kan man likaväl beställa en skylt. Även en beställd skylt kan göras riktigt personlig då det faktiskt är fotot och namnet som står i fokus. Välj en rolig bild som beskriver studentens personlighet eller yrkesval. Någon som studerat naturbruk har kanske varit och mjölkat kossor under ett studiebesök som liten medan en blivande mekaniker kanske hängt mycket med pappa i verkstaden som barn. Att bilden har att göra med studentens studier gör plakatet extra roligt! En bild på en riktigt glad unge passar också utmärkt då studentdagen ska vara en av de allra lyckligaste dagarna i studentens liv.

När det kommer till texten kan man ofta välja mellan två olika alternativ, beroende på var man beställer sitt plakat ifrån. Handskrivet eller digitaltext? Båda alternativen har sin charm och vilket du väljer är helt upp till dig och vad du tycker är snyggast.

Andra roliga saker att köpa inför studentdagen är till exempel studentposters och roliga saker som går att hänga runt halsen. Varje år ser vi hur de vitklädda studenterna springer runt med blågula band runt halsen. Från banden hänger allt från blommor och nallar till små champagneflaskor. Detta är helt klart ett måste på studentdagen. Ju fler band, desto bättre! Detta är ett utmärkt alternativ för alla nära och kära som vill ge bort en liten studentpresent. Blommor är självklart också ett alternativ, men en stor blombukett är lite svårare att bära med sig än de band man enkelt hänger runt halsen. Ballonger är ett annat roligt studenttillbehör som man kan fästa på studentplakatet, bilen eller i trädgården där studentfirandet tar vid.

Från familjen kan det vara roligt att även få något lite extra personligt som ett vackert smycke eller något annat som man länge drömt om. En resa med familjen kanske? Konsertbiljetter? Eller varför inte bjuda på den allra första utlandsresan utan föräldrar tillsammans med kompisgänget? Ditt barn har nu vuxit upp och är redo att testa sina vingar.

Studentdagen är en av de viktigaste dagarna i våra liv. Se till att ditt barn får en minnesvärd dag som ni båda kan minnas med ett leende på läpparna!

Tips på tillverkare av studentskyltar & plakat:
student.bgafotocenter.se

Välkommen

Välkommen till www.studenttider.n.nu.

Nyhetsbrev